22.6.13

Bisiklet konulu 25. Coffs Harbour City Rotary Kulübü Karikatür Ödülleri 2013, Avustralya

25. Coffs Harbour City Rotary Kulübü Karikatür Ödülleri 2013, Avustralya
Ulusal ve uluslararası kategoride ödüller verilen yarışmaya katılan eserler Coffs Harbour City Rotary Kulübü tarafından Bunker Karikatür Galerisi koleksiyonunda saklanır, yardım ve destek amaçlı sergilenebilir, çoğaltılabilir, yayınlanabilir, satışa konabilir, dolayısıyla geri verilmez.
Uluslararası kategoride 18 yaş üzeri tüm dünya çizerleri katılabilir. Eserler, başkalarını rencide edici nitelikte olmamalıdır.
Eserler daha önce yayınlanmış da olabilir.
Eserde yazı kullanılacaksa, bu İngilizce dilinde olmalıdır.
2013 yılı uluslararası bölüm (International Section) kategorisi için konu (Theme): Bisiklet / Bisikletçilik (CYCLING).
Sayı / Teknik: Serbest.
(Boyut: Dijital katılıma bkz.)
Katılım: Karikatürler, doğrudan geleneksel posta ile yarışma adresine gönderilebileceği gibi e-mail ekli dosyası olarak da yollanabilir.
Katılım dönemi: Eserler 12 Mayıs - 29 Ağustos 2013 arasında gönderilmeli ve yarışma adresine ulaşmalıdır.
El çizimi eserler orijinal, siyah-beyaz veya renkli, geleneksel posta yoluyla yollanmalı. Her eserin arka yüzü sol üst köşesine kurşunkalemle eser adı (Title) yazılmalı, onun altında yine kurşun kalemle sanatçı adı, adresi, tel no ve e-mail adresi (name, address, telephone number, email address) yer almalıdır. Doldurulmuş katılım formu mutlaka eklenmelidir.
Dijital katılım yine siyah-beyaz veya renkli, 300 dpi, JPEG format, boyut ise A4 (210 mm x 197 mm) veya A3 (420 mm x 297 mm) olmalı; katılımcı, eserin baskı boyutunu belirtmelidir. Doldurulmuş katılım formu ile eser dosyası e-mail mesajına eklenerek yollanmalıdır. Adres: info@rotarycartoonawards.com.au
Katılımcı eserinin kendi orijinal işi olduğunu, tümüyle kendisine ait olan telif hakkını yarışma organizasyonuna devrettiğini beyan ve kabul etmiş sayılır.
Yarışma jürisinin kararı kesindir.
Yarışma sitesindeki şartnamenin 3. sayfasındaki uluslararası kategori için katılım formu (INTERNATIONAL SECTION FECO RATING **** ENTRY FORM) doldurulup imzalanarak eklenmelidir. Katılım kategorisi olarak formdaki International Section – Cycling satırının baş tarafındaki boş kutuya işaret (çarpı veya ucu yukarı kalkık büyük L harfini andıran tik işareti) konulmalı. Sadece elektronik yoldan katılımda, eser boyutu formdaki A4 veya A3 seçeneği işaretlenerek belirtilmelidir.
Ödüller:
Birincilik: 1000 $ + Madalya
Başarı Ödülü: 500 $ + Madalya.
Ayrıca, yarışmanın ulusal ayağı ile bu uluslararası bölümde katılan tüm eserlerden birine, Yılın Karikatürü Ödülü (5.000 $ + Plaket) verilecektir.
Son katılma: 29 Ağustos 2013
Sonuç açıklama: 25 Ekim 2013. Kazananlara haber verilecektir.
WEB: http://www.rotarycartoonawards.com/ ; http://www.coffscityrotary.org.au/
Şartname ve katılım formu (entry-form): http://www.rotarycartoonawards.com/assets/final-international-rotary-cartoon-awards-entry-form-2013.pdf .
Yarışma adresi:
The Secretary, Rotary Cartoon Awards
Bunker Cartoon Gallery
Locked Bag 155
Coffs Harbour NSW 2450 Australia

Hiç yorum yok: