3.6.14

Uluslararası TUNEL Karikatür Yarışması 2014, Macaristan

Budapeşte merkezli TUNEL KFT şirketi 2015'te 30. kuruluş yıldönümünü kutlayacak. Bu vesileyle inşaat mühendisliğinin güncel yaşamdaki mizahi yansımalarına yönelik bir karikatür yarışması düzenlemektedir.
Konu (Theme): Profesyonel anlamda inşaat mühendisliği (Civil engineering – at professional level).
İnşaat mühendisliği kavramı olmasaydı, herhalde ilk akla gelen bu firmanın adı olurdu. Çünkü boru döşemeyi, hafriyat yapmayı ve taşımayı çok seviyor bu şirket. Ekskavatörleriyle (Kazmaçlarıyla) arkeolojik sit alanlarını, dünya savaşından kalma bombaları, ya da önceden döşenmiş yüksek basınçlı havagazı borularını ortaya çıkaran ve şok haberlere konu olan hep onlar. Trafiğe kapanan sokaklar, trafik sıkışmaları, yaşanan sinir krizleri, hep onların çalışmasının göstergeleri. Fakat işi bitirdiklerinde de herkes mutlu ve sevinçli. Çevreye verdikleri geçici rahatsızlığa karşılık, insanlara daha iyi, daha kaliteli bir yaşam sunuyorlar sonunda.
Web: www.tunel.hu
KURALLAR:
1) Sayı: En çok 5 yazısız karikatür. Boyut: A4. Teknik: Serbest (CYMK, Jpeg dosya, yüksek çözünürlük: Gmail ile 10 MB dosya bile yollanıyor!)
2) E-mail yoluyla şu adrese gönderiniz: grafikuskelemen@gmail.com
3) Son katılma: 30 Haziran 2014 (SÜRE UZATILDI:) 10 TEMMUZ 2014 saat 23.59.
4) Ödüller:
Birincilik Ödülü: Brüt 100,000 Macar Forinti.
İkincilik Ödülü: Brüt 70,000 Macar Forinti.
Üçüncülük Ödülü: Brüt 50,000 Macar Forinti.
3 adet Diploma.
5) Seçilenlere albüm posta yoluyla gönderilecektir.
6) Katılanlar, jürinin kararlarını itirazsız kabul ederler.
7) Eserler, düzenleyen TUNEL KFT şirketi tarafından tanıtım amaçlı kullanılabilir (albüm, poster, klasör, takvim, şirket sitesi ve facebook sayfası, vb).
8) Katılan eserler ve ek bilgiler için bkz: https://facebook.com/tunelkft.

Hiç yorum yok: