25.4.15

22. Alcala Üniversitesi Uluslararası Grafik Mizah Sergisi 2015, İspanya

22. Alcala Üniversitesi Uluslararası Grafik Mizah Sergisi 2015, İspanya
Konu: Hepimiz farklıyız, hepimiz eşitiz. Özgürlük, saygınlık ve eşitlik. (We are different, we are equal. Freedom, respect and equality). Yarışma sitesinde daha ayrıntılı açıklama yer alacaktır.
(22. Alcala Üniversitesi Uluslararası Grafik Mizah Sergisi 2015 bir yarışma sergisi değildir).
GENEL KURALLAR:
1. Yarışmaya 18 yaşın üzerindeki herkes katılabilir. Karikatürden başka, vinyet, portre veya bant karikatür de gönderilebilir. Sayı: En az 1, en fazla 3 eser.
2. Katılım formu şu adresten indirilip doldurularak eser(ler)le birlikte veya doğrudan site üzerinden yollanmalıdır: www.miah.iqh.es .
Geri gönderilmesi istenen orijinal eserlerin arkasına Devolución (‘geri gönderiniz’) notu düşülmelidir. Katılım sertifikası talep edenlerin de Certificado yazması gerekiyor.
3. Eserler orijinal olmalı ve imzalanmalıdır. Teknik serbesttir.  Eser boyutu en fazla 297 x 420 mm (A3) olabilir. Dijital ürünler JPG veya TIFF formatta, en az 300 dpi çözünürlükte ya doğrudan katılım formunun bulunduğu site sayfası üzerinden, ya da şu adrese yollanmalıdır: miah@iqh.es .
4. Etkinliğe son katılma 30 Mayıs 2015 tarihidir (Posta damgası ya da işlem tarihi esas alınır). Orijinal eserler  geleneksel posta yoluyla şu adrese yollanabilir:
Fundación General de la Universidad de Alcalá XXII Muestra Internacional de las Artes del Humor C/ Nueva, 4. 28801 Alcalá de Henares Madrid (España).
5. Ulaşan eser sahipleri ile eseri seçilenlerin adları Eylül ayında internet sitesi aracılığıyla duyurulacak, seçilenlerle irtibat kurulacaktır. Sergi yıl sonuna doğru (Eylül-Kasım arası) açılacaktır.
Alcalá’daki sergileme ertesinde, seçilen sanatçılara albüm yollanacaktır.
6. Seçilen eserler Alcalá Üniversitesi Vakfı koleksiyonuna katılır. Alcalá Üniversitesi Vakfı, katılan eserleri sanatçı adı daima belirtilmek suretiyle başka bir yükümlülük taşımaksızın grafik mizah yayın ve etkinliklerinde kullanma hakkına sahiptir.
7. Kişisel ya da toplumsal haklara aykırı eserler sergilenmeyebilir.
8. Sanatçı, yolladığı eserin telif hakları konusunda tek sorumludur.
9. Etkinliğe katılanlar yukarıdaki tüm koşulları kabul etmiş sayılır. Eserinin orijinalliği konusunda sorumluluk çizerindir.
Ayrıntılı bilgi ve çeşitli dillerde koşullar için bkz. kaynak .

Hiç yorum yok: