9.10.16

Kıbrıs'ta Konuk Çizerlerden Canlı Çizim Çalışması (Basın Duyurusu)

5. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması (2016) Ödül Töreni İçin
Kıbrıs’a Gelen Konuk Karikatürcülerden

ZEYTİNLİK FESTİVALİ’NDE KARİKATÜR ATÖLYE ÇALIŞMASI

(09 Ekim 2016 – Girne) 15. Uluslararası Zeytin Festivali kapsamında, Girne Belediyesi ile Kıbrıs Türk Karikatürcüler Derneği tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması’nda ödül kazanan ve Girne Belediyesi’nin davetlisi olarak ülkemize gelen konuk karikatürcüler, Kıbrıslı Türk karikatürcüler ile birlikte, 08 Ekim 2016 Cumartesi günü, Zeytinlik köyündeki festival alanında canlı çizim ve uygulamalı karikatür atölye çalışması gerçekleştirdiler.
18.00 – 19.30 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliğe, festivale katılan vatandaşlar ilgi gosterdi. Canlı çizim ve uygulamalı karikatür atölye çalışması sırasında çizerleri ziyaret eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, karikatür sanatçılarını kutladı.
Canlı çizim ve uygulamalı karikatür atölye çalışmasında yer alan çizerler: Engin Selçuk (Türkiye), Musa Keklik (Türkiye), Sajad Rafeei (İran), Marin Cretu (Romanya), Shirin Gholipour (İran), Vladimir Kazanevsky (Ukrayna), Serdar Kıcıklar (Türkiye), Sayed Ali Miraee (İran), M. Serhan Gazioğlu (Kıbrıs), Musa Kayra (Kıbrıs), Şenil Çakmak (Kıbrıs).
KIBRIS TÜRK KARİKATÜRCÜLER DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU
*

Hiç yorum yok: